דלג לתוכן הראשי

סיפורו של קצב מסורת של בשר משובח

סיפור של תשוקה, מקצועיות ומשפחה שמתחיל בשוק התקווה וממשיך אליכם לצלחת

הסיפור שלנו

רוני טסה גדל בין נתחי הבשר המשובחים בשוק התקווה בתל אביב. אביו, קצב מוערך, ניהל קצביה מסורתית ששימשה מקום מפגש לתושבי השכונה. כבר בגיל צעיר, רוני התחיל ללמוד את סודות המקצוע - איך לבחור נתח, איך לעבד בשר, ואיך להבין את הצרכים של כל לקוח.

עם מעלה מ-50 שנות ניסיון, רוני אינו רק קצב - הוא אומן אמיתי. המסירות לאיכות והמקצועיות הפכו לסימן ההיכר שלו.

מעל 50 שנות ניסיון

מסורת משפחתית שמתחילה בשוק התקווה ונמשכת עד היום

רוני טסה ואשתו
מיכל טסה

דור ההמשך - מיכל טסה

הקצבית המקצועית שלנו

כיום, רוני עובד כתף אל כתף עם בתו, מיכל טסה. מיכל היא לא רק "הבת של", אלא קצבית מקצועית בזכות עצמה שמביאה רוח רעננה ואנרגיה חדשה לקצביה.

🔪

מקצועיות ללא פשרות: מיכל ידועה ביד המקצועית שלה - היא חותכת את השניצלים הדקים ביותר שתמצאו, בדיוק כמו שאתם אוהבים.

❤️

הלב של החנות: מעבר למקצועיות, מיכל היא הלב הפועם של החנות. החיוך שלה, השירות הלבבי והשמחה שהיא מביאה לכל לקוח הופכים את הקנייה לחוויה.

מחויבות לאיכות

באיכות אנחנו לא מתפשרים. כל נתח בשר שנכנס לקצביה עובר בדיקה קפדנית ועומד בסטנדרטים הגבוהים ביותר.

🥩

יישון במקום

אנחנו מיישנים בשר בקר במקום, בתנאים מבוקרים, כדי להשיג טעם עשיר ורכות מושלמת

בחירה קפדנית

כל נתח נבחר ביד, רק המשובחים מגיעים אליכם

טריות מובטחת

קבלת משלוחים יומיים מספקים מהימנים

✡️

כשרות

כל הבשר כשר באישור הרבנות המקומית

🌡️

בקרת טמפרטורה

שמירה על שרשרת קור מושלמת לשמירה על הטריות

🧼

ניקיון וסטריליות

סטנדרטים מחמירים של ניקיון וסטריליות במקום

בואו להכיר אותנו מקרוב

נשמח לעמוד לשירותכם, לייעץ ולהמליץ על הנתח המושלם לארוחה הבאה שלכם